Nieuws

WELLER van de maand

WELLER van de maand

WELLER van de maand

WEL Company is niets zonder de WELLER’s en daarom laten wij u graag kennismaken. Elke maand zal één van de WELLER’s zich aan u voorstellen door iets over zichzelf te vertellen. Onze Officemanager zal het spits afbijten deze maand.

Hallo! Mijn naam is Renske Starrenburg en ik ben de Officemanager van WEL Company. Ik zorg voor ons kantoor en de WELLER’s. Ik regel planning, (financiële) administratie binnen en buiten ons ERP systeem, catering, social media en websitebeheer. Ik word graag gebruikt als klankbord, klaagmuur of vraagbaak. Voor zover wat ik doe.

Binnen WEL is het wat veel minder belangrijk dan wie en waarom.

Dus wie ben ik? Ik ben een verbeteraar; ik verbeter spelling en grammatica, administratie en efficiëntie. Mijn lievelingskleur is donkerblauw en zo ben ik ook in te delen in het DISC-model. Ik hou van regels, regelmaat en lijstjes en heb een verschrikkelijke afkeer van uitzonderingen. Ik ben opgevoed met een 'niet lullen, maar poetsen'-mentaliteit, daardoor werk ik hard en wil ik een hoge standaard neerzetten. Maar ik ben niet alleen maar streng en rechtlijnig; ik ben meer een denker dan een dromer, een Disney-fan, een onverbeterlijke romanticus en mijn lievelingsdier is een tweetenige luiaard.

En wat is dan mijn waarom? Waarom Officemanager? Omdat ik graag dingen regel. Ik zorg ervoor dat anderen mensen hun werk goed kunnen doen. Ik ben graag de (niet zo) stille kracht achter de resultaten van anderen. Moet er een rapport worden gemaakt? Dan zorg ik graag voor de spellingscontrole, het papier en inkt in de printer en de afspraak waarbij het gepresenteerd kan worden. Zo zorg ik ervoor dat de consultant zich bezig kan houden met hetgeen waar hij/zij het beste in is.

En waarom WEL? WEL is niet bang voor verandering, zolang het een verbetering is. Dát trekt mij aan! Mijn persoonlijke allergie is de zin: "Ja, zo doen we het altijd…". Ik niet! Ik streef altijd naar verbetering en ben daarbij niet bang om kritiek te ontvangen (of te geven). Dat was de reden om hier te solliciteren. Elke dag kan ik genieten van succes, me ergeren aan onbelangrijke dingen en blij worden van de synergie tussen de WELLER’s. Zij zijn de reden dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga. Iedere WELLER is anders, maar geweldig leuk op hun eigen manier!


© Copyright WEL . Alle rechten voorbehouden. Website door Kendrix.