Nieuws

Nieuwe afstudeerder bij WEL Roadrunner

  • Home
  • Nieuws
  • Nieuwe afstudeerder bij WEL Roadrunner
Nieuwe afstudeerder bij WEL Roadrunner

Nieuwe afstudeerder bij WEL Roadrunner

WEL Roadrunner heeft vanaf 1 oktober 2018 een afstudeerder in dienst. Rick Struijs gaat zich bezighouden met onderzoek naar implementatie en uitbreiding van onze wagenparksoftware. Hij stelt zich graag even voor:

"Ik ben Rick Struijs, student aan de hogeschool Rotterdam opleiding automotive en vanaf 1 oktober afstudeerder bij WEL.

Tijdens mijn opleiding heb ik de minor automotive management gevolgd. Naast de minor heb ik meegedaan aan verschillende projecten, veelal hadden deze projecten een raakvlak met voertuigtelemetrie, hieruit is ook mijn interesse in die tak van de automotive ontstaan.

Naast de projecten heb ik ook met mijn vorige stage een onderzoek gedaan naar de aankoop van een telemetrie systeem. Door het gebruik van data van zowel de bestuurder als de beschikbare data op de CAN-bus is er inzicht ontstaan in het gebruik, verbruik en soms ook misbruik van voertuigen.

Tegenwoordig is er steeds meer vraag naar rijstijl-analyses en real-time data van voertuigen, met als doel onder andere efficiëntere routes creëren, verbruik- en uitstoot verminderen en onderhoud effectief inplannen. De komende tijd ga ik mij bezig houden met het onderzoeken naar mogelijke uitbreidingen van het huidige systeem van WEL Roadrunner."


© Copyright WEL . Alle rechten voorbehouden. Website door Kendrix.