Nieuws

Eerste drie elektrische bestelwagens voor Irado

  • Home
  • Nieuws
  • Eerste drie elektrische bestelwagens voor Irado
Eerste drie elektrische bestelwagens voor Irado

Eerste drie elektrische bestelwagens voor Irado

Irado gaat en staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Dat betekent dat ze verstandig omgaan met schaarse bronnen op het gebied van mens, milieu en maatschappij. Als specialist op het gebied van afvalinzameling is Irado vanzelfsprekend dagelijks bezig met duurzaamheid.

Bij alles wat Irado doet, houdt ze rekening met de gevolgen voor mens, milieu en maatschappij. Zo ook bij het vervoer van personen en materieel naar de locaties van werkzaamheden toe. Daarom zet Irado in op duurzame aandrijving van de bedrijfsvoertuigen. WEL Mobiliteit ondersteunt Irado bij het aanbestedingstraject van deze voertuigen om tot de beste configuraties te komen.

Deze maand worden drie oude diesel bestelwagens vervangen door nieuwe Peugeot Partner Electric. Deze voertuigen zijn volledig elektrisch aangedreven en laden 's nachts op aan laadpalen op het terrein bij Irado. De stroom die de voertuigen gebruiken wordt opgewekt via zonnepanelen die momenteel worden geïnstalleerd op het dak van Irado. Hiermee kan Irado de voertuigen volledig CO2 neutraal laten rijden.

Wilt u ook ondersteuning of advies bij uw aanbestedingstrajecten om tot de meest duurzame oplossing te komen? Mail dan gerust naar: info@welcompany.nl of bel WEL: 0174 - 73 04 19 en vraag naar onze specialist Marcel Moor.

U bent overigens ook van harte welkom voor een lekkere kop koffie in ons nieuwe kantoorpand in Maasdijk (Bandijkweg 46a te Maasdijk).


© Copyright WEL . Alle rechten voorbehouden. Website door Kendrix.