Nieuws

Van werkvloer tot management

Van werkvloer tot management

Van werkvloer tot management

Vanaf 1 augustus ben ik werkzaam als consultant bij WEL Company. De afgelopen vier jaar ben ik werkzaam geweest op het scheidsvlak van Automotive en IT. Daarbij heb ik me met name bezig gehouden met processen rondom Reparatie, Onderhoud en Banden (ROB) en de optimalisatie hiervan. Daarvoor ben ik onder andere werkzaam geweest als auditor namens PON en heb diverse (kwaliteits)audits gedaan bij dealer- en universele bedrijven.

Met mijn bedrijfseconomische achtergrond vind ik het analyseren en doorgronden van processen fascinerend; Het maakt dat je met verschillende typen organisaties & personen in contact komt. Daarbij heb ik een bovengemiddelde interesse in 'alles wat wielen heeft' en alle sectoren die hiermee samenhangen. Ik kijk graag naar de organisatie als geheel en schroom niet om me zowel op de werkvloer als managementniveau te begeven. Juist deze dynamiek geeft me energie en maakt dat ik mezelf kan blijven ontwikkelen. De (ver)binding met collega en klant vind ik daarbij erg belangrijk om tot een blijvend, toekomstbestendig resultaat te komen.

Al deze aspecten vind ik terug bij WEL Company; Van de organisatiestructuur tot de propositie richting de klant, alles 'ademt' dynamiek, innovatie en vooruitgang. Vandaar dat ik enorm veel zin heb om ook mijn steentje als consultant te mogen bijdragen aan WEL Company!

Ik start binnen de divisie WEL Consultancy met projecten gericht op procesoptimalisatie en zal me daarnaast inzetten voor onze bedrijfsdivisie WEL Roadrunner. Binnen deze divisie wordt dienstverlening met betrekking tot wagenpark- en materieelbeheer gecombineerd wordt met beheersoftware.

Ik wil graag mijn steentje bijdragen en kijk uit naar de samenwerking met klanten en collega's.© Copyright WEL . Alle rechten voorbehouden. Website door Kendrix.