Nieuws

WEL Consulting aan de slag bij Veiligheidsregio Limburg Zuid

  • Home
  • Nieuws
  • WEL Consulting aan de slag bij Veiligheidsregio Limburg Zuid
WEL Consulting aan de slag bij Veiligheidsregio Limburg Zuid

WEL Consulting aan de slag bij Veiligheidsregio Limburg Zuid

Na een mooi project met als doel de optimalisatie van het operationeel beheer van Veiligheidsregio Zuid-Limburg, zijn we recent gestart met een coachingstraject verzorgd door onze bedrijfsdivisie WEL Consulting. Naast het efficiënt en lean inrichten van operationeel beheer en asset management richten we ons nu op cultuur, gedrag en werkwijze. Zoals veel organisaties heeft ook deze veiligheidsregio in de afgelopen jaren te maken gehad met een reorganisatie.

We zien dat naast het wennen aan nieuwe bedrijfsprocessen en organisatiestructuur er ook veel behoefte is aan het afstemmen van de cultuur, gedrag en werkwijze. Deze aspecten hebben veel aandacht nodig tijdens of na een reorganisatieproces. Als WEL Consulting zorgen we voor verbetering van communicatie, wederzijds begrip en een gezamenlijk doel. Op deze manier blijft een reorganisatie geen uiterlijk proces, maar verandert en verbetert ook de interne organisatie.

Heeft u ook interesse in advies, training en/of coaching? Heeft u net als Veiligheidsregio Limburg Zuid behoefte aan ondersteuning in het verbeteren van de onderlinge samenwerking? Neem dan gerust contact op met Marcel Moor, divisieleider van WEL Consulting (m.moor@welcompany.nl / tel: 0174-730419).


© Copyright WEL . Alle rechten voorbehouden. Website door Kendrix.