Nieuws

WEL Consulting zorgt voor vliegende start Productmanager Louwman & Parqui

  • Home
  • Nieuws
  • WEL Consulting zorgt voor vliegende start Productmanager Louwman & Parqui
WEL Consulting zorgt voor vliegende start Productmanager Louwman & Parqui

WEL Consulting zorgt voor vliegende start Productmanager Louwman & Parqui

Jan Staps heeft na acht jaar de overstap gemaakt van Louwman & Parqui naar WEL Company. De opgedane kennis en ervaring van Jan wordt door WEL gretig ingezet, maar werd gemist bij Louwman & Parqui. Om zijn opvolger Dennis van Maren een vliegende start te geven als Productmanager bij Louwman & Parqui is Jan ingezet om zijn kennis en kunde over te dragen.

In een aantal dagen zijn verschillende facetten van de functie Productmanager behandeld en is er kennistraining gegeven in de programma’s SAP ERP Automotive & SAP Business Warehouse (SAP BW). In het programma SAP ERP zijn de auto’s compleet te volgen vanaf inkoop tot aan verkoop en facturatie . Met het programma SAP BW haal je de benodigde datagegevens uit SAP ERP om hier extra inzicht te krijgen, in de vorm dataselecties en/of rapportages.

Jan heeft als ware een thuiswedstrijd gespeeld en kan niet anders dan Louwman & Parqui te bedanken voor de warme ontvangst en Dennis succes te wensen bij zijn uitdaging!

PS: De kamelen van Louwman & Parqui waren ook blij Jan weer te zien


© Copyright WEL . Alle rechten voorbehouden. Website door Kendrix.