Nieuws

Nieuw wagenpark voor gemeente Krimpenerwaard

  • Home
  • Nieuws
  • Nieuw wagenpark voor gemeente Krimpenerwaard
Nieuw wagenpark voor gemeente Krimpenerwaard

Nieuw wagenpark voor gemeente Krimpenerwaard

WEL Mobiliteit heeft in samenwerking met gemeente Krimpenerwaard het wagenpark van de gemeente onder de loep genomen. Een goede inventarisatie van de behoefte voor de toekomst houdt in dat niet alleen functionaliteit en kostenreductie belangrijk zijn, maar ook duurzaamheid en de wensen van de medewerkers.

Uiteindelijk blijkt dat 34 voertuigen (waaronder personen- en bedrijfswagens) vervangen dienen te worden. Om te zorgen dat het wagenpark in de toekomst blijft voldoen aan de wensen van de gemeente zal WEL het gehele aanbestedingstraject begeleiden en uitvoeren. Hierbij vormen de speerpunten van de WEL-matrix het uitgangspunt samen met de input van de medewerkers en berijders van de voertuigen.

Heeft u ook interesse in Asset Management, wagen- en materieelparkadvies of een Quickscan? Of heeft u net als de gemeente Krimpenerwaard behoefte aan ondersteuning en advies in wagenpark- en materieelvernieuwing (gericht op kostenreductie, duurzaamheid, efficiency en functionaliteit)? Neem dan gerust contact op met Marcel Moor, divisieleider van WEL Mobiliteit (m.moor@welcompany.nl / tel: 0174-730419).


© Copyright WEL . Alle rechten voorbehouden. Website door Kendrix.