Nieuws

WEL is door Hogeschool Rotterdam ingehuurd om colleges Scenarioplanning te verzorgen

  • Home
  • Nieuws
  • WEL is door Hogeschool Rotterdam ingehuurd om colleges Scenarioplanning te verzorgen
WEL is door Hogeschool Rotterdam ingehuurd om colleges Scenarioplanning te verzorgen

WEL is door Hogeschool Rotterdam ingehuurd om colleges Scenarioplanning te verzorgen

WEL verzorgt ook dit jaar weer een aantal colleges voor Hogeschool Rotterdam, opleiding Automotive. Eerder dit jaar is één van onze consultants begonnen met het geven van colleges Management Communicatie voor 4 klassen. Dit semester verzorgt WEL ook het vak Scenarioplanning.

In dit vak leren studenten een scenarioplanning opzetten voor diverse soorten organisaties. Hierbij wordt een beleid en advies opgesteld voor de komende 5 jaar, waarbij rekening wordt gehouden met ontwikkelingen in de komende 10-20 jaar. Door kennis vanuit onze eigen projecten begeleiden we studenten door middel van actuele praktijkcasussen en onze eigen visie op ontwikkelingen in het automotive werkveld.

Net als bij al onze andere trainingen binnen de bedrijfsdivisie WEL Consulting dragen we onze kennis over op een interactieve manier die is afgestemd op de specifieke leerbehoefte van onze doelgroep. Door middel van college geven willen we als WEL ons steentje bijdragen aan het opleiden van engineers, adviseurs en managers van de toekomst.


© Copyright WEL . Alle rechten voorbehouden. Website door Kendrix.