Nieuws

WEL Mobiliteit verduurzaamt wagenpark gemeente Zandvoort

  • Home
  • Nieuws
  • WEL Mobiliteit verduurzaamt wagenpark gemeente Zandvoort
WEL Mobiliteit verduurzaamt wagenpark gemeente Zandvoort

WEL Mobiliteit verduurzaamt wagenpark gemeente Zandvoort

In augustus 2017 heeft gemeente Zandvoort besloten een stap voorwaarts te doen op het gebied van duurzaamheid binnen het wagenpark. Zij heeft WEL Mobiliteit ingeschakeld voor advies en ondersteuning. In het wagenpark van de gemeente Zandvoort zijn zeven objecten aan vervanging toe, het overige deel van het wagen- en materieelpark zal komende jaren onder de vlag van Spaarnelanden NV vallen en tevens ook vervangen worden.

Opvallend aan de gemeente Zandvoort is dat alle voertuigen bestand moeten zijn tegen een strandklimaat, aangezien de voertuigen meer blootgesteld zullen worden aan zand, wind en zout water. WEL Mobiliteit heeft hier dan ook uitgebreid rekening gehouden tijdens het aanbestedingsproces.

Na een grondige inventarisatie en gesprekken met de berijders van de gemeente Zandvoort zijn er technische pakketten van eisen opgesteld.

Tenslotte is er een Europese aanbesteding gepubliceerd voor de volgende objecten: twee lichte bedrijfswagens met open laadbak waarvan één met een kippende functie, een gesloten bedrijfswagen, een 4x4 terreinwagen en een middelgrote veegmachine. Daarnaast is er een onderhandse aanbesteding doorlopen voor twee aanhangwagens, ook daarin heeft WEL Mobiliteit geadviseerd en ondersteund.


Heeft u ook interesse in Assetmanagement, wagen- en materieelparkadvies of een Quickscan? Of heeft u net als de gemeente Zandvoort behoefte aan ondersteuning en advies in wagenpark- en materieelvernieuwing (gericht op kostenreductie, duurzaamheid, efficiency en functionaliteit)? Neem dan gerust contact op met Marcel Moor, divisieleider van WEL Mobiliteit (m.moor@welcompany.nl / tel: 0174-730419).© Copyright WEL . Alle rechten voorbehouden. Website door Kendrix.