Nieuws

Presentatie WEL bij Ultimo Inspiratiesessie op woensdag 29 november

  • Home
  • Nieuws
  • Presentatie WEL bij Ultimo Inspiratiesessie op woensdag 29 november
Presentatie WEL bij Ultimo Inspiratiesessie op woensdag 29 november

Presentatie WEL bij Ultimo Inspiratiesessie op woensdag 29 november

Woensdag 29 november aanstaande is WEL aanwezig bij de Ultimo Inspiratiesessie Logistiek & Milieudienstverlening. Deze sessie vindt plaats tijdens de vakbeurs Logistiek & ICT in de Jaarbeurs Utrecht. Met een presentatie over Lean Fleetmanagement wil WEL organisaties uit de logistiek- en milieudienstverlengingssector inspireren hoe zij WEL kostenreductie, efficiencyverbetering, verduurzaming en optimale functionaliteit kunnen bereiken. Tijdens de presentatie zoomen wij in op de DMAIC-cyclus en diverse Lean-principes. Geïnteresseerd? Inschrijven kan via www.ultimo.com.


© Copyright WEL . Alle rechten voorbehouden. Website door Kendrix.