Nieuws

Projectmanagement op basis van IPMA-D

  • Home
  • Nieuws
  • Projectmanagement op basis van IPMA-D
Projectmanagement op basis van IPMA-D

Projectmanagement op basis van IPMA-D

In januari 2018 start WEL Consulting een training 'Projectmanagement op basis van IPMA-D’. De training is vooral gericht op werkvoorbereiders, procesverbeteraars en projectmanagers in de technische sector.

Trainingsdata:
Deel 1: donderdag 18 januari 2018
Deel 2: donderdag 25 januari 2018
Deel 3: donderdag 1 februari 2018
(17-20 uur - Maassluis, inclusief pizza)

Op de afbeelding staan de thema’s die behandeld worden tijdens de training. Deelnemers die zich voor dinsdag 5 december 2017 aanmelden krijgen €100,- korting. Aanmelden kan HIER (max 10 pers, vol=vol).

---
De training is zonder IPMA-D certificering. Stel dat uw organisatie of klanten wel een officiële certificering wensen/eisen, dan kunnen we dit alsnog (na het volgen van de training) in gang zetten bij IPMA NL. De examinering wordt door de landelijke organisatie IPMA NL gedaan, de losse certificering bij IPMA NL kost €590,- excl. btw (hier hebben wij verder geen invloed op). Indien uw organisatie/klanten geen officiële certificering eisen, dan achten wij de certificering bij IPMA NL niet noodzakelijk, het gaat immers om de aangeleerde (project)competenties en bijkomende theorie en niet alleen om de certificering. Kortom, de certificering is niet noodzakelijk, maar kunnen wij naar wens wel voor u regelen (dit kan ook besloten worden na het volgen van de training). Aan het eind van trainingsdeel 3 wordt wel de gehele training (theoretisch) getoetst door WEL Consulting en bij positieve afronding zal de deelnemer een certificaat van positieve deelname van WEL Consulting ontvangen. Naast de drie trainingsmomenten wordt ook enige zelfstudie verwacht en de deelnemer is zelf verantwoordelijk voor de aanschaf van het bijbehorende boek. Klik HIER voor het boek (Titel boek: IPMA-C/IPMA-D, Projectmanagement op basis van NCB versie 3).

Wat is IPMA?
IPMA staat voor International Project Management Association. IPMA is een overkoepelende organisatie van de beroepsverenigingen voor projectmanagement (over 40 landen). IPMA geeft een competentie-set van 46 competenties die in 40 landen wordt erkend. Zowel nationaal als internationaal is het dus toepasbaar. De verdeling van de competenties:
1. Technische (project)competenties;
2. Gedragsmatige (project)competenties;
3. Contextuele (project)competenties.

IPMA hanteert 4 levels projectmanagement:
• IPMA-D: Certified Project Management Associate (0 tot 5 jaar ervaring in projecten);
• IPMA-C: Certified Project Manager (5 tot 10 jaar ervaring in projecten);
• IPMA-B: Certified Senior Project Manager (met dan 10 jaar ervaring, complexe projecten);
• IPMA-A: Certified Projects Director (meer dan 10 jaar ervaring, complexe projecten en programmamanagement).

Voor vragen en/of informatie kunt u altijd contact opnemen door te mailen naar info@welconsulting.nl


© Copyright WEL . Alle rechten voorbehouden. Website door Kendrix.