Nieuws

Een nieuwe office manager voor WEL

Een nieuwe office manager voor WEL

Een nieuwe office manager voor WEL

Met de groei van WEL Company groeide ook de behoefte aan een factotum. Een manusje van alles. Iemand die zegt: 'ik doe het WEL'. Graag stellen wij onze nieuwe office manager aan jullie voor.


Tamara Duijvestijn, afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht (Religie & Cultuur), is sinds augustus de nieuwe office manager van WEL. Mede dankzij haar brede opleiding en interesse bleek zij de geschikte persoon te zijn om het WEL-team te versterken. Binnen haar opleiding heeft ze zich o.a. gericht op coaching, leerproblemen en culturele diversiteit. Daarnaast heeft ze als secretaris een studievereniging op touw gezet. In haar vrije tijd zet ze zich vrijwillig in als secretaris van Vereniging Mensa. Tamara heeft veel affiniteit met administratie, communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Ze gaat graag de verbinding aan met mensen en is zeer leergierig. Tamara is de WD40 van WEL: zij zorgt ervoor dat alles gesmeerd loopt!


© Copyright WEL . Alle rechten voorbehouden. Website door Kendrix.