Nieuws

Twee junior consultants aan de slag bij WEL!

  • Home
  • Nieuws
  • Twee junior consultants aan de slag bij WEL!
Twee junior consultants aan de slag bij WEL!

Twee junior consultants aan de slag bij WEL!

Het WEL-team is weer uitgebreid, nu met twee junior consultants die hun carrière starten bij WEL. Omdat we geloven in de energie van jonge mensen die hun eigen talenten toevoegen aan onze organisatie.

Jasper Middelburg

Jasper Middelburg, afgestuurd aan de Haagse Hogeschool (Bedrijfskunde MER), gaat aan de slag als junior consultant bij de divisie WEL Consulting. Afgelopen half jaar heeft hij tijdens zijn afstudeerstage onderzoek gedaan naar QuickWins in het primaire proces van techniek-gerelateerde MKB bedrijven. Met een goed cijfer en met waardevol resultaat is hij afgestudeerd en direct ingezet voor projecten van WEL. Jasper heeft behalve kennis van bedrijfskunde ook veel affiniteit met techniek. Hij heeft jaren gewerkt bij een autobedrijf en importeert zijn eigen auto’s vanuit het buitenland. Onder de hoede van één van onze ervaren consultants gaat hij komende tijd aan de slag met projecten rond wagenparkvernieuwing en werkplaatsoptimalisatie.
Kees Aantjes

Kees Aantjes, masterstudent Werktuigbouwkunde aan de TU Delft, is gestart als junior voor de divisies WEL Mobiliteit en WEL Engineering. Kees kan op zeer gestructureerde manier onderzoek doen, leert snel en heeft veel technisch inzicht. Naast zijn masterstudie ondersteunt hij verschillende consultants bij WEL in onderzoeksprojecten en verduurzaming van wagenparken en uitstootonderzoek. Door deze dingen te combineren kan hij zijn kennis op een praktijkgerichte manier inzetten en vormt hij een waardevolle toevoeging aan het WEL-Team.© Copyright WEL . Alle rechten voorbehouden. Website door Kendrix.