Nieuws

WEL heeft versterking!

WEL heeft versterking!

WEL heeft versterking!

WEL heeft versterking!

Als organisatie willen we steeds vooruit, maar dat het zo snel zou gaan als de afgelopen tijd, daar waren zelfs wij een beetje verbaasd over. Daarom zijn we heel blij dat we twee nieuwe consultants mochten verwelkomen. Twee dames, tweemaal afgestudeerd Automotive Engineer. Josefien en Annelien zijn nu deel van het WEL-team en zij stellen zich graag even voor.


Van helikopterview naar de details, en terug – Josefien Dusseljee

Nadenken over methoden, strategieën, processen en structuren vind ik niet alleen interessant, maar vooral leuk. Ook hou ik er van om in te zoomen op een specifiek technisch ontwerp of onderwerp.

Tijdens mijn loopbaan heb ik me gespecialiseerd in Lean verbetertrajecten, zowel voor een grote organisatie als Scania, als voor externe klanten. Ook heb ik voor meerdere klanten brandstofbesparingen gerealiseerd door maatwerkprojecten. Daarnaast ben ik twee jaar teammanager geweest, waarbij training en coaching van medewerkers speerpunten waren.

Ik heb een technische achtergrond (Automotive Engineering), maar heb ook affiniteit met organisatievraagstukken en change- of verbetermanagement. De wisselwerking tussen techniek en mensen maakt projecten spannend en afwisselend. Daarbij is het voor mij belangrijk om kwaliteit te leveren. Ik doe dingen graag goed, niet gericht op korte termijn, maar duurzame oplossingen die blijven. Op die manier is een opdrachtgever echt blij, en haal ik zelf voldoening uit mijn werk. Dit is ook een van de redenen dat ik gekozen heb voor WEL Company.

WEL Company is een organisatie met een breed werkveld wat me veel kansen biedt om steeds in ontwikkeling te blijven. Daarnaast bestaat het WEL-team uit gemotiveerde mensen die elkaar moeiteloos ondersteunen. Kennisdeling, kwaliteit en creativiteit zijn belangrijke succesfactoren in ons team.

Ik start bij WEL met projecten die gericht zijn op Asset Management. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de implementatie van onze beheersoftware, en richt ik me op change management voor de divisies WEL Mobiliteit en WEL Roadrunner.

‘Niet lullen maar poetsen’ – Annelien van Houwelingen

Sinds kort ben ik werkzaam als consultant bij WEL. Nadat ik ben afgestudeerd als Automotive Engineer heb ik mij gespecialiseerd in kwaliteits- en procesmanagement. Hierbij breng ik processen in kaart, verbeter ik die, en zorg voor draagvlak door het management van de veranderingen door het coachen en begeleiden van medewerkers.

Na jaren bij een IT-bedrijf gewerkt te hebben heb ik ervoor gekozen om terug te gaan naar daar waar mijn hart ligt; de technische- en automotive-sector. De combinatie van mijn technische achtergrond, de werkervaring binnen de IT en mijn specialisme met betrekking tot procesmanagement is een perfecte aanvulling binnen het WEL-team. Een van de projecten waar ik mij op focus is de bedrijfsdivisie WEL Roadrunner, waarbij dienstverlening met betrekking tot wagenpark- en materieelbeheer gecombineerd wordt met beheersoftware. Doel van onze beheersoftware is het daadwerkelijk creëren van rust en grip rond wagenpark- en materieelbeheer.

Ik ben iemand met een gezonde dosis energie en houd van de ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit. Deze karaktereigenschappen passen heel goed binnen het WEL-team, waar de lat hoog ligt en een gezonde en uitdagende ‘vibe’ heerst. Naast hard werken hebben is er oprechte interesse in elkaar waardoor er een goede basis van vertrouwen is en er ook veel constructieve feedback wordt gedeeld tussen collega’s. Hierdoor creëren we mijns inziens een perfecte werksfeer wat resulteert in mooie projectresultaten en tevreden opdrachtgevers!


© Copyright WEL . Alle rechten voorbehouden. Website door Kendrix.