Nieuws

Opdracht WEL Mobiliteit verlengd voor de projecten ECOSTARS en Beter Benutten

  • Home
  • Nieuws
  • Opdracht WEL Mobiliteit verlengd voor de projecten ECOSTARS en Beter Benutten
Opdracht WEL Mobiliteit verlengd voor de projecten ECOSTARS en Beter Benutten

Opdracht WEL Mobiliteit verlengd voor de projecten ECOSTARS en Beter Benutten

Gemeente Rotterdam en De Verkeersonderneming hebben de opdracht aan WEL Company voor de projecten ECOSTARS en Beter Benutten verlengd tot en met juli 2017. Daar zijn we trots op!

ECOSTARS

WEL Mobiliteit is auditor van het ECOSTARS-programma in opdracht van de gemeente Rotterdam en De Verkeersonderneming. ECOSTARS is bedoeld voor alle nationale en internationale vracht- en personenvervoerders in de regio Rotterdam. Via het programma kunnen transporteurs sterren verdienen voor duurzame bedrijfsvoering. Dat begint vaak met een vrijblijvend advies, naar aanleiding van een audit, hoe zij (meer) brandstof kunnen besparen. Aan de hand van het aantal sterren kunnen klanten snel en eenvoudig zien hoe schoon en duurzaam een vervoerder te werk gaat. De maximale score is 5 sterren.

Inmiddels zijn in de regio Rotterdam zo’n 200 bedrijven gecertificeerd, waarvan maar liefst 34 bedrijven de maximale 5 sterren hebben verdiend!

Wil je meer informatie over ECOSTARS? Kijk dan op de website of neem contact met WEL op!

Beter Benutten

Binnen het project Beter Benutten is WEL Mobiliteit een van de logistieke makelaars. Het Ministerie van Infrastructuur en Milieu is het project Beter Benutten gestart om de bereikbaarheid van een aantal knelpunten in Nederland te verbeteren. Onder andere een aantal knelpunten in de regio Rotterdam. Het doel is innovatieve logistieke efficiëntie en is een samenwerking tussen de overheid (Ministerie, gemeente Rotterdam, De Verkeersonderneming) en het bedrijfsleven. De overheid draagt bij aan het bedrijfsleven door hen in contact te brengen met leveranciers van relevante logistiekoplossingen of om samen de financiering rond te krijgen.

Kan jouw bedrijf bijdragen aan de bereikbaarheid van Rotterdam? Kijk voor meer informatie en voorbeelden van andere logistieke bedrijven op de website van de gemeente Rotterdam of neem contact op met WEL!

© Copyright WEL . Alle rechten voorbehouden. Website door Kendrix.