Nieuws

WEL Engineering – Nieuwe bedrijfsdivisie van WEL Company

  • Home
  • Nieuws
  • WEL Engineering – Nieuwe bedrijfsdivisie van WEL Company
WEL Engineering – Nieuwe bedrijfsdivisie van WEL Company

WEL Engineering – Nieuwe bedrijfsdivisie van WEL Company

Welkom bij WEL Engineering.

Vanaf 2009 is WEL Mobiliteit actief als onafhankelijk onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van mobiliteit en beheer van: wagenpark, materieelpark en machinepark. Omdat we behalve deze diensten ook verschillende engineeringprojecten hebben uitgevoerd, hebben we vanaf nu een aparte bedrijfsdivisie die zich richting op engineeringprojecten – en processen. WEL Engineering is net als WEL Mobiliteit een bedrijfsdivisie die valt onder WEL Company.

Deze nieuwe onderverdeling in bedrijfsdivisies zorgt ervoor dat u als klant precies weet welke diensten WEL levert, en onder welke bedrijfsdivisie deze diensten vallen.

WEL Engineering voert onder andere projecten en onderzoeken uit over uitstoot- en verbruikscijfers van brandstofadditieven. Daarnaast ondersteunt WEL Engineering bij technisch onderzoek & ontwikkeling. Ook maken we technische tekeningen en zijn we experts op het gebied van project- en procesengineering. Voor een totaaloverzicht van onze diensten, zie onze website www.welengineering.nl.

Wilt u direct contact opnemen met WEL Engineering? Neem dan contact op met Robin Kuiper.
© Copyright WEL . Alle rechten voorbehouden. Website door Kendrix.