Blog

Ontwikkelingen rond 3D printing

  • Home
  • Blog
  • Ontwikkelingen rond 3D printing
Ontwikkelingen rond 3D printing

Ontwikkelingen rond 3D printing

De ontwikkeling van 3D printing gaat steeds sneller. Onderstaande link naar het nieuwsbericht over een compleet 3D-geprinte motorfiets van AP Works eerder dit jaar, laat een volledig andere denkwijze van ontwerpen en engineeren zien dan tot nu toe gehanteerd werd in het werkveld.

http://www.nu.nl/gadgets/4265383/airbus-maakt-3d-geprinte-motorfiets.html

Met andere woorden, niet alleen de productiewijze van een object is anders, maar ook het ontwikkelingstraject. Het slimmer en efficiënter ontwerpen en produceren vergt nogal wat van uw engineeringsproces. Hierin is WEL Engineering graag uw partner om het engineeringsproces aan te passen aan de nieuwste ontwikkelingen. Dit doen we voor organisaties die actief zijn in de technische branche.

Wilt u meer weten over 3D printing, of kennismaken met WEL Engineering, bezoek dan onze website www.welengineering.nl en neem contact met ons op.


© Copyright WEL . Alle rechten voorbehouden. Website door Kendrix.