Nieuws

WEL Roadrunner - Nieuwe bedrijfsdivisie van WEL Company

  • Home
  • Nieuws
  • WEL Roadrunner - Nieuwe bedrijfsdivisie van WEL Company
WEL Roadrunner - Nieuwe bedrijfsdivisie van WEL Company

WEL Roadrunner - Nieuwe bedrijfsdivisie van WEL Company

Welkom bij WEL Roadrunner.

Vanaf 2009 is WEL Mobiliteit actief als onafhankelijk onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van mobiliteit en beheer van: wagenpark, materieelpark en machinepark. Vanuit onze klanten kregen we al snel de vraag naar slimme, tijdbesparende wagenparkbeheersoftware. Vanaf 23 september bieden we deze software aan als dienst van één van onze nieuwe bedrijfsdivisies: WEL Roadrunner. WEL Roadrunner is net als WEL Mobiliteit een bedrijfsdivisie die valt onder WEL Company.

Deze nieuwe onderverdeling in bedrijfsdivisies zorgt ervoor dat u als klant precies weet welke diensten WEL levert, en onder welke bedrijfsdivisie deze diensten vallen.

De wagenparkbeheersoftware WEL Roadrunner biedt overzicht en grip op uw wagenpark door slimme, tijdbesparende software. Behalve registratie van voertuig- en tankgegevens, kunt u financiële analyses maken die gebruik maken van TCO/RCU. Ook kunt u alle kosten die behoren bij het wagenpark gemakkelijk invoeren en monitoren. De werkplaatsmodule geeft u de gelegenheid reparaties en onderhoud direct in te plannen, en u ontvangt meldingen bij APK keuring of gepland onderhoud. Voor een totaaloverzicht van de mogelijkheden van onze software, of het aanvragen van een demo, zie onze website www.welroadrunner.nl.

Wilt u direct contact opnemen met WEL Roadrunner? Neem dan contact op met Ivar Fama.


© Copyright WEL . Alle rechten voorbehouden. Website door Kendrix.